Fotowedstrijd

Prijswinnaars bekend fotowedstrijd ‘Houten NATUURLIJK’

In het kader van het 25-jarig jubileum, organiseerde Fotoclub Perspektief vanaf de zomer de fotowedstrijd ‘Houten NATUURLIJK’. We nodigden via lokale en sociale media Houtense fotografieliefhebbers uit om foto’s te maken rond het thema ‘Houten NATUURLIJK’. In totaal kregen we niet minder dan 188 foto’s, die werden ingestuurd door 69 deelnemers.

De vakjury had er een flinke klus aan om uit alle inzendingen de winnaars te selecteren. Ze was blij verrast door de kwaliteit en de verscheidenheid van de ingezonden foto’s. De foto’s zijn anoniem beoordeeld; de namen van de makers waren niet bekend bij de vakjury.

Na rijp beraad zijn de volgende foto’s/fotografen als winnaars uit de bus gekomen:

1e prijs, een individuele workshop van 2 uur en een fotoafdruk van 75×50 cm:
Amel Diepeveen (categorie 6 tot 12 jaar)
Koen Korpershoek (categorie 12 tot 21 jaar)
Christine van den Berg (categorie 21 jaar en ouder)

2e prijs, een fotoafdruk van 75×50 cm:
Myrthe Harskamp (categorie 6 tot 12 jaar)
Tess Harte (categorie 12 tot 21 jaar)
Rita de Boer (categorie 21 jaar en ouder)

3e prijs, een fotoafdruk van 60×40 cm:
Borre van den Bosch (categorie 6 tot 12 jaar)
Lisa van Emmerik (categorie 12 tot 21 jaar)
Christine van den Berg (categorie 21 jaar en ouder)

Alle inzendingen.

De individuele workshops worden gegeven door ervaren fotografen van de fotoclub. De fotoafdrukken worden verzorgd door Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint.

We wensen alle fotografen van harte geluk met dit mooie resultaat. De prijswinnende foto’s vind je hieronder. De winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gesteld en krijgen 19 december de prijzen persoonlijk én Coronaproof uitgereikt door een kleine delegatie van de fotoclub.
Alle andere deelnemers zijn inmiddels geïnformeerd.

Vanwege corona is het jubileumweekend van Perspektief verplaatst naar december 2021. Dan worden ook de prijswinnende foto’s van deze wedstrijd geëxposeerd. De winnaars krijgen uiteraard een uitnodiging om bij de opening aanwezig te zijn.