Fotowedstrijd

Fotowedstrijd ‘Houten Natuurlijk’

Op 12 en 13 december 2020 bestaat Fotoclub Perspektief 25-jarig. Een goede reden om een fotowedstrijd te organiseren. Thema van de wedstrijd is ‘Houten Natuurlijk’.

Iedereen die graag foto’s maakt, kan meedoen, met elk onderwerp: denk aan natuur-, landschap-, portret-, macro-, straat-, sport- of architectuurfotografie. De voorwaarde is dat de foto is gemaakt binnen de gemeentegrenzen van Houten, dus ook in Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy en de buitengebieden. 

Deze wedstrijd loopt van 1 juni tot 31 oktober 2020. We nodigen alle inwoners van de gemeente Houten uit om aan deze wedstrijd mee te doen. 

De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens het jubileumweekend.

De prijzen bestaan uit een individuele workshop voor de 1e prijswinnaars en grootformaat professionele fotoafdrukken voor alle prijswinnaars. 

Er zijn drie leeftijdscategorieën: van 6 tot 12 jaar, van 12 tot 21 jaar, en 21 jaar en ouder. De prijswinnende foto’s worden op deze website gepubliceerd, samen met de volledige uitslag van de wedstrijd.

Wil je meer weten? Lees hier het uitgebreide wedstrijdreglement of download het reglement.