Fotowedstrijd

Fotowedstrijd ‘Houten Natuurlijk’

Op 12 en 13 december 2020 viert Fotoclub Perspektief haar 25-jarig jubileum. We gaan dat doen met een jubileumexpositie in het Moluks Kerkelijk Centrum aan de Oud Wulfseweg. Daarnaast vinden er nog tal van andere activiteiten plaats vooraf aan en in dat weekend. Een van de activiteiten die we in dit kader organiseren is de fotowedstrijd ‘Houten Natuurlijk’.

Iedereen die graag foto’s maakt, kan meedoen, met elk onderwerp: denk aan natuur-, landschap-, portret-, macro-, straat-, sport- of architectuurfotografie. De voorwaarde is dat de foto is gemaakt binnen de gemeentegrenzen van Houten, dus ook in Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy en de buitengebieden. 

Deze wedstrijd loopt van 1 juni tot 1 november 2020. We nodigen alle inwoners van de gemeente Houten uit om aan deze wedstrijd mee te doen. 

De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens het jubileumweekend. Extra is de publieksprijs. Bezoekers van de expositie op 12 en 13 december kunnen hiervoor stemmen op de geëxposeerde foto’s.

De prijzen bestaan uit een individuele workshop voor de 1e prijswinnaars en grootformaat professionele fotoafdrukken voor alle prijswinnaars. 

Er zijn drie leeftijdscategorieën: van 6 tot 12 jaar, van 12 tot 21 jaar, en 21 jaar en ouder. De prijswinnende foto’s worden op deze website gepubliceerd, samen met de volledige uitslag van de wedstrijd.

Wil je meer weten? Lees hier het uitgebreide wedstrijdreglement of download het reglement.