Een inspirerende bespreekavond maandag 2 oktober

De eerste maandag van de maand: bespreekavond bij Perspektief. Er was een behoorlijk opkomst (27 mensen), een mooi aantal verschillende inzendingen (19 foto’s als 1e inzending), enkele series en inzendingen met een vraag. Er waren zelfs enkele nieuwe (aspirant) leden. Kortom: alle ingrediënten voor een interessante avond.

De verwachtingen werden gelukkig waargemaakt. Onder inspirerende leiding van Hanneke werden de foto’s rustig en geconcentreerd besproken. Het gebruikte bespreekkader werkte goed: alle aspecten van de foto’s kwamen aan bod en de vragen werden beantwoord. Zo hebben we veel van elkaar geleerd in een ontspannen sfeer. 

Soms was het raden wat er precies bedoeld werd met de foto’s of wat erop stond. Zo had Ingrid magische lampen ingestuurd die onverklaarbaar een andere kleur licht weerspiegelden. 

Ad kwam met een zwart/wit serie. De verwarring was groot omdat vrijwel niemand de beoogde samenhang zag. Gelukkig bracht Hanneke uitkomst. Zij herkende op alle foto’s de eenzaamheid van de gefotografeerde plek in België. Dat was precies wat Ad bedoeld had! Mooi om zo met zijn allen in de serie te duiken.

Netjes om 22.00 uur waren we door de foto’s heen. Einde van een mooie foto-avond.

Foto’s van Ad, klik op een foto om de galerij te openen.