Jubileum

Vooruitblik op de viering van ons 25-jarig jubileum op 11 en 12 december 2021

In 2020 bestond Fotoclub Perspektief 25 jaar. De jubileumactiviteiten stonden in de steigers maar toen kwam de lockdown. Alleen de Fotowedstrijd kon doorgaan. Alle andere activiteiten werden met een jaar uitgesteld. Maar in het weekend van 11-12 december 2021 is het eindelijk zo ver. Dan vieren we ons jubileum met tal van activiteiten: 

  • Onze leden pakken uit en tonen hun mooiste werk in de Jubileumexpositie. Ook worden de winnende inzendingen van de Fotowedstrijd geëxposeerd. Kom kijken naar de creativiteit van Houtenaren.
  • Lezingen van topfotografen Maarten Corbijn, Jan Vermeer en Raymond Rutting
  • Workshops voor jeugd en volwassenen o.a. “leer je camera kennen”, “compositie met je smartphone”, “portretfotografie” en “hoe maak je een blauwdruk?”
  • Een Portretstudio met als thema: “wie zou jij een dag willen zijn”? 
    Kom verkleed en laat je vereeuwigen!
  • Portfolio bespreking door de zeer ervaren docent Martin van Thiel van Fotoschool Statief. De kans om jouw fotografie op een hoger plan te tillen!

Alle activiteiten zijn in het Moluks Centrum aan Oud Wulfseweg 1, 3992 LT Houten. Iedereen is van harte welkom (tenzij coronamaatregelen dit onverhoopt zouden verhinderen). Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. 

Vier het jubileum met ons en houd alvast het weekend van 11-12 december 2021 vrij!